За разлика от рекламата в социалните мрежи, присъствието и рекламата в google е изключително важно за т. нар on-demand бизнеси. Това са продуктите и услугите, които потребителя активно търси при нужда, а не бива пасивно съблазнен от реклама. Такива бизнеси са финансовите, юридическите, експертните и тн услуги.
Нашите специалисти по дигитален маркетинг ще Ви помогнат заедно да съставим най-подходящия план за вашата онлайн реклама.

  • Текстови реклами - Тестовите реклами се показват като водещи резултати при търсене по ключови думи с Google, като могат да показват местоположение, телефон за контакт и др. полезна информация за директна връзка. Основната цел на текстовите реклами е да задвижват трафика от потребители към сайта и да увеличават продажбите
  • Дисплейни реклами - Дисплейните реклами съдържат богато визуално съдържание (тип банери) и се показват в Google Дисплейната мрежа (GDN). Към момента над 2 милиона уебсайтове съставят GDN, като може да рекламирате с помощта на банери в над 90% от европейските сайтове. Основната цел на дисплейните реклами е да направят бизнеса по-видим и разпознаваем, както и да увеличат информираността на потребителите относно бранда.
  • Ремаркетинг реклами - Ремаркетинг рекламите, наричани още Retargeting реклами (за пренасочване), се показват на потребители, които вече са посетили вашия сайт. Тези реклами следва да бъдат креативно разработени, за да изпълнят своята цел – да напомнят на потребителя за сайта и да го върнат обратно на него с цел завършване на реализация (поръчка на продукт и др.).

Сподели тази страница!

За нас

Поръчайте изработката на своя собствен уебсайт с няколко кликвания! Neon design създава отзивчиви, ретинални и мобилни уебсайтове виж още

Последвай ни
Контакти