Брандинг дизайн

Получете предимство чрез ефективно брандиране на вашата марка и превърнете повече посетители във възможни клиенти

Ние създаваме модерен дизайн
за бъдещи успешни марки.

Развитието на марка изисква визуална идентичност, която помага на вашата целева аудитория да идентифицира и разграничи вашите предложения от тези на вашите конкуренти. 


Логото е този отличителен знак, който се свързва единствено с Вас и Вашия бизнес. Логото и брандът Ви са средствата, които продават най-добре вместо Вас! 
Също така може да сме Ви полезни със създаването на търговска графика за рекламни материали което е едно от най-важните неща в една реклама. Това е така, защото нещото което ще накара потребителите на продукта или услугата да извършат действие и да направят покупка точно от вас.
Като във всяко едно изкуство и в графичния дизайн няма еднозначно мнение за това, дали една визия е добра или не, но за да гарантираме качеството на предлагания продукт, ние работим тясно с клиента по време на целия процес и така гарантираме финалната удовлетвореност.

Услугите, които предлагаме:

1. Изработка на лого 
2. Изработка на банер 
3. Изработка на рекламен постер/плакат
4. Изработка на визитка 
5. Изработка на рекламно видео 
6. Изработка на имейл шаблон 
7. Изработка на флаери


Криейтив

1. Формати за печат и уеб: Eps, Pdf, Jpg, Png, mp4 и други.
2. Срок: 2-3 дни.
2. Основно работим с продуктите Adobe

Цени

Цените варират според сложноста на проекта и избраната от вас услуга, изпратете ни запитване чрез формата запитване, в него ни опишете от какво имате нужда, ние ще ви върнем отговор с конкретна оферта.