Създаване на съдържание

Ние Ви предоставяме възможност да бъдете в постоянен контакт с Вашите клиенти онлайн, като създадем и публикуваме интересно, разнообразно и целево съдържание на Вашата страница или профил, изцяло съобразено и съгласувано със съответния бизнес, бранд или проект според Вашите персонални предпочитания и изисквания.

Месечни пакети за управление на страници във
Facebook & Instagram

Вашия бизнес има страница с която вие нямате време да се занимавате, с нашите пакети за управление на страници последователите ви ще забелязват вашия бранд в социалните мрежи!
Economy 
40 BGN

1 Социална мрежа
4 Пост публикации
AI текст
Добавяне на "Хаштагс"

Business
80 BGN

2 Социални мрежи
8 Пост публикации
AI текст
Добавяне на "Хаштагс"
Месечен доклад
Premium
100 BGN

2 Социални мрежи
10 Пост публикации
5 Стори публикации
AI текст
Добавяне на "Хаштагс"
Седмичен доклад

Какво получавате?

Нашата основна цел е да Ви помогнем да се разраснете, да изградим добър имидж и голяма аудитория на Вашия бизнес, да Ви осигурим постоянен ръст на Facebook и Instagram последователите, както й да увеличим брой посещения на страницата Ви или броя конвертирания при онлайн магазините.
Гарантираме Ви изграждане на отличителен стил и визия, голямо разнообразие от постове, интересни снимки, видео клипове, рубрики и експертни съвети!

 • Криейтив и дизайн на рекламни публикации на продукти/услуги; 
 • Криейтив и дизайн на рекламни story публикации продукти/услуги;
 • Изготвяне на седмични/месечни доклади за развитието на страницата;
 • Проучване и набиране на "Хаштагс"
 • Набиране на текст съобразен с вашите продукти, услуги и бранд.
 • Насрочване на публикации за дата и час на публикуване.
Създаване на рекламна кампания в социалните мрежи.

Рекламни кампании във Фейсбук и Инстаграм.
Бюджета на рекламата не е включен в тази цена!

69лв./месец  89лв./месец
Какво получавате?

Дигиталният маркетинг е един от най-динамично развиващите се сектори в дигиталните услуги. Чрез успешна кампания може лесно да излезете едни гърди напред пред конкурентите си. От друга страна, при неправилно позициониране и таргетиране социалните мрежи могат да погълнат целият Ви бюджет без да върнат и стотинка приход. Именно за да не се стигне до там, Neondesign ще Ви покаже как поддръжката на социални мрежи може успешно да работи за Вас. Усвоявайки силата на маркетинговите фундаменти в мрежата, екипът ни ще Ви помогне да постигнете желаните цели. Ние предлагаме професионални услуги свързани с маркетинг в социалните мрежи, поддръжка на Facebook страница, Instagram бизнес профил.

 • Професионално управление на рекламна кампания в бизнес мениджър;
 • Дизайн на  реклама с ваши продукти или услуги;
 • Увеличаване на трафика от вашата официална фен страница към сайта ви;
 • Локална реклама - рекламите се излъчват в близост до Ваш обект;
 • Реклама пред аудиторията на Вашите конкуренти;
 • Split testing
 • Управление на кампания за ремаркетинг;
 • Изготвяне на месечни доклади за представянето на рекламата;
 • Внедряване на пиксел за оптимизиране на рекламите и проследяване на продажбите;
 • Прецизно таргетиране , мониторинг и оптимизация;
Създаване на рекламна кампания в Google.

Рекламна кампания в Гугъл
Бюджета на рекламата не е включен в тази цена!

69лв./месец  89лв./месец
Какво получавате?
За разлика от рекламата в социалните мрежи, присъствието и рекламата в google е изключително важно за т. нар on-demand бизнеси. Това са продуктите и услугите, които потребителя активно търси при нужда, а не бива пасивно съблазнен от реклама. Такива бизнеси са финансовите, юридическите, експертните и тн услуги.
Нашите специалисти по дигитален маркетинг ще Ви помогнат заедно да съставим най-подходящия план за вашата онлайн реклама.

 • Текстови реклами - Тестовите реклами се показват като водещи резултати при търсене по ключови думи с Google, като могат да показват местоположение, телефон за контакт и др. полезна информация за директна връзка. Основната цел на текстовите реклами е да задвижват трафика от потребители към сайта и да увеличават продажбите
 • Дисплейни реклами - Дисплейните реклами съдържат богато визуално съдържание (тип банери) и се показват в Google Дисплейната мрежа (GDN). Към момента над 2 милиона уебсайтове съставят GDN, като може да рекламирате с помощта на банери в над 90% от европейските сайтове. Основната цел на дисплейните реклами е да направят бизнеса по-видим и разпознаваем, както и да увеличат информираността на потребителите относно бранда.
 • Ремаркетинг реклами - Ремаркетинг рекламите, наричани още Retargeting реклами (за пренасочване), се показват на потребители, които вече са посетили вашия сайт. Тези реклами следва да бъдат креативно разработени, за да изпълнят своята цел – да напомнят на потребителя за сайта и да го върнат обратно на него с цел завършване на реализация (поръчка на продукт и др.).