Какво предлагаме? 

Ние сме тук да създадем вашия уникален уебсайт с който да отведете бизнеса си на следващото ниво. Neon design създава иновативни и функционални уебсайтове, които изглеждат неповторимо както на десктоп, така и на мобилни устройства. Освен създаването на ваш уебсайт, ние предлагаме широк набор от услуги, които ще направят бизнесът ви разпознаваем в интернет пространството.
Екипът ни се състои както от опитни уеб и графични дизайнери, също така и специалисти в дигиталния маркетинг. Ориентирани сме към малкият и среден бизнес и наш основен приоритет е клиентската удовлетвореност. От нас може да очаквате прозрачност и гъвкавост в работните отношенията. Предлагаме ВСИЧКО необходимо за създаването на уеб сайт и развиването му в интернет: Домейн, hosting, дизайн, реклама, маркетинг, SEO. Не на последно място, нашите цени са без алтернатива на българския пазар- затова не се колебайте а ни потърсете на тел: +359 897 036279 или +359 883 406996

Какъв е процесът?

Стъпка 1: Свържете се с нас

Стъпка 2: Ние ще уредим среща (не е необходимо да е присъствена), на която Вие ще споделите вашите нужди и представа за онлайн присъствие, а ние ще си дадем експертното мнение.

Стъпка 3: След постигане на съгласие от ваша страна за стартиране на проекта, Вие заплащате 50% от сумата.

Стъпка 4: Когато имаме готовия продукт, ние ще Ви поканим на нова среща, за ви презентираме и да изгладим детайлите.

Стъпка 5: В моментът в който си стиснем ръцете върху финалният продукт, вие заплащате останалата част от сумата.